Calitatea bucatelor tradiționale și tendințele
moderne în materie de bucătărie.

Despre noi

Compania “Paninella”, a fost fondată în 1997, fiind o afacere de familie care, din dorința de a produce ceva special, a îmbinat calitatea bucatelor tradiționale și tendințele moderne în materie de bucătărie.

Dintr-o perspectivă nouă asupra păstrării tradițiilor îmbinate cu evoluția gusturilor și obiceiurilor cotidiene, compania Paninella evoluează pentru a vă oferi ocazia de a ne descoperi și de a ne (re)cunoaște prin gustul de acasă al produselor pe care le producem.

Recunoscându-ne progresul, simţindu-ne mai încrezători, vă asigurăm că munca întregii familii, alături de a specialiștilor noștri, ne dă șansa acum să ne prezentăm realizările în faţa dvs., prin ceea ce vă oferim zi de zi, prin produsele noastre de panificație, patiserie, produse congelate și murături.

Cu elanul și curajul care nu ne-au părăsit încă de la început, câștigând experiență din fiecare zi de muncă, am reușit că din 1997 și până în prezent să vă oferim în fiecare dimineața o pâine caldă, un produs nou, bun, autentic și cât mai gustos.

Prin ce continuăm să fim autentici și adorați de consumatori: prin calitatea produselor oferite și valoarea noastră de bază – niciodată nu facem compromise pe calitate.

Compania Paninella oferă un sortiment larg de produse, pentru satisfacerea preferințelor consumatorilor.